onsdag 28 augusti 2013

Välkommen ut i vårat nya rum! Det är så fantastiskt härligt att det äntligen är klart och huset har fått en naturlig väg ut i trädgården. Här kommer det bli många middagar och långa kvällar i framtiden.
 
 


I vanlig ordning är inredningen ett ihop plock av loppisfynd, saker som fanns kvar i huset, arvegods och en och annan nyköpt grej. Lite mer ska det pyntas och fixas men i stort är inredningen klar. Förhoppningen är att det till våren ska prunka och växa en massa här inne så vinterns uppdrag blir att läsa på om vilka växter som kan tänkas trivas i ett ljust och varmt rum. Tips mottages gärna! 

 
 
Den fina gamla trästegen fanns i huset när vi köpte det och den har använts flitigt under all renovering. Nu har det fått en plats på väggen, dels för att jag tycker den är så fin och dels för att det kommer behövas något att stå på när ljusen hög upp ska tändas.
 
En gammal kamin från Norrahammars bruk är ett Blocketfynd som det tyvärr bara kommer att eldas ljus i men det är nog så mysigt :)

Kalkstenar från sommarens Gotlandssemester har fått en plats i uterummet.

3 kommentarer:

  1. Så fint, ni är verkligen duktiga!

    SvaraRadera
  2. Vilket smart sätt att förvara och visa upp sina fina gotlandsstenar! Jag har en hel del eftersom jag växt upp med en mamma som kommer från Gotland och varit där hos min mormor varje sommar som liten. :)

    SvaraRadera